Mat tillagat från grunden

All mat lagas från grunden och med bra råvaror

KlaraMaten samarbetar med köken Fraîche Catering, Tuk-Tuk samt Svalins Spis.

FRAICHE CATERING: ”Vi och vår personal har en stor samlad erfarenhet och ett mångårigt yrkeskunnande. Vi är ett familjeföretag som funnits sedan 2001. Kvalitet, service och miljö går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vi är Krav-certifierade och i så stor utsträckning som möjligt använder vi ekologiska och närproducerade råvaror. Fokus ligger på att all mat lagas från grunden. ” Heléne & Jens Beck, grundare på Fraiche Catering.

TUK-TUK:”Tuk-tuk startades 1998 och den genuina vällagade Thailandska maten gjorde omgående succé. Produktsortimentet växer hela tiden i takt med behovet av nya spännande rätter. Våra specialutbildade kockar tillagar traditionella asiatiska maträtter enligt  trygga  EU-normer och svensk certifieringsstandard. All produktion sker i toppmodernt storkök i Stockholm under  strikt kvalitetskontroll och endast utvalda  färska råvaror av högsta  klass används.” Göran Jacobson, VD på Tuk-Tuk.

SVALINS SPIS: ”Svalins Spis är ett familjeföretag som ägs och drivs av Hasse och Maria Svalin från Trosa. Maten tillagas i köket på Vårdinge Bys Folkhögskola i hjärtat av Sörmland där vi lagar ekovegetariska måltider sedan 2013. Köket är KRAV-certifierad till 50%, och maten är Eko-certifierade till 100%. Mellan åren 1993 och 2006 drev vi krogarna Mamsell Trosa och Svalins Spis i Trosa. Stort fokus låg på Östersjöfisken och Östersjöns tillfrisknande är en stark drivkraft i vårt arbete med ekologiska råvaror och vegetariska måltider.” Hans Svalin, grundare på Svalins Spis.

 

Fraiche Catering

Familjeföretag i Täby.
För frågor gällande maten, vänligen maila support@fraichecatering.se
Tel: 08-630 80 80

Tuk-Tuk

Thailändsk mat tillagad i Årsta.
För frågor gällande maten, vänligen maila info@tuktuk.se

 

Svalins Spis 

Ekovegetariskt familjeföretag i hjärtat av Sörmland.
För frågor gällande maten, vänligen maila info@svalinsspis.se

Våra Matkassar

Standard

Se vårt utbud av standardkassar här.

Nyhet

Individanpassad kasse

Testa att kombinera din egna kasse här