KlaraMaten.se är en prenumerationstjänst för hemleverans av färdiglagad mat tillagad av våra kockar, med leverans varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Det går även bra att prova en gång. Vi har inga bindningstider så du kan när som helst avsluta eller göra uppehåll i din prenumeration, dock senast sju dagar före kommande matleverans (senast söndag kl 23:59). Önskar du avbryta din order så kontakta oss på info@klaramaten.se, så hjälper vi dig. På ”Mina sidor” kan du i dagsläget pausa specifika leveransveckor.

Vi erbjuder helt färdiglagade måltider  tillagade av våra kockar som levereras hem till kunden alternativt till företag.

Minimiålder för beställning är 18 år. Kunden meddelas minst två veckor innan eventuella prisändringar träder i kraft. KlaraMaten äger rätt att när som helst avsluta en prenumeration och därmed kommande leveranser och kunden blir informerad minst 7 dagar före planerad hemleverans.

BETALNING

Alla priser inkluderar 12% moms och leverans.
I samband med att du blir kund behöver du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. En förutsättning för att få handla är att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år.

Vi använder PayEx som betalningsväxel. Tjänsten är säker och certifierad enligt PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Secure Socket Layer (SSL) skapar en säker och krypterad förbindelse mellan din dator och PayEx betalningsserver. All överföring sker tryggt utan att obehöriga kan komma åt någon information.

Vid kortbetalning registrerar du ditt betalkort för återkommande betalningar hos PayEx. Ditt kort debiteras när kommande leverans är beställd och avbokning ej är möjlig. Betalningsuppgifter såsom kortnummer eller kortkoder sparas inte hos KlaraMaten, utan hanteras av vår betalningspartner PayEx.

Väljer du att betala med faktura kommer vi att göra en kreditprövning. Fakturaavgift tas ut med 29kr. Faktura ska betalas så att den är mottagaren tillhanda senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid försenad eller utebliven betalning tillkommer dröjsmålsränta med gällande reporänta + 19,00%, dock lägst 20 % samt ersättning för betalningspåminnelse med det belopp som anges i lag (1981:739) om ersättning för inkassokostnader m.m. eller motsvarande lag som ersätter denna. Utebliven betalning ses ej som uppsägning av tjänsten. Fakturan skickas till din folkbokförda adress. KlaraMaten förbehåller sig rätten att avslå en ansökan om fakturabetalning utan att lämna särskild motivering.

Information om behandling av personuppgifter och kreditprövning

Insamling av personuppgifter och kreditprövning är en förutsättning för PayEx ska kunna behandla önskemål om betalning på kredit. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Tas en kreditupplysning kommer en kopia att skickas till dig per post.

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Vi kommer att lämna de personuppgifter som inhämtas i samband med köp till PayEx Credit AB och PayEx Sverige AB, 621 88 Visby, som behandlar personuppgifter i syfte att utföra identifikation och kreditkontroll, för fakturering och annan hantering som är knuten till fordran, samt för statistik- och analysändamål exempelvis för att undvika bedrägerier, för att utveckla nya produkter och för beslutsstöd vid inkasso.

Uppgifterna kan lämnas ut till underleverantörer och till myndigheter och annan som har rätt till uppgifterna enligt lag.

PRODUKTINFORMATION

Det finns Mini (4 portioner), Small (8 portioner), Familj (8 portion), Medium (12 portioner) eller Large (16 portioner).

Varje matkasse innehåller fyra olika maträtter, förutom familjekassen som innehåller 2 olika maträtter.. Varje vecka är det en ny meny.
Mini-kassen innehåller 4 portioner, med 1 st av varje måltid. 4 olika rätter.
Small-kassen innehåller 8 portioner, med 2 st av varje måltid. 4 olika rätter.
Familj-kassen innehåller 8 portioner, med 4 st av varje måltid. 2 olika rätter.
Medium-kassen innehåller 12 portioner, med 3 st av varje måltid. 4 olika rätter.
Large-kassen innehåller 16 portioner, med 4 st av varje måltid. 4 olika rätter.

Hållbarheten framgår av förpackningen men är minst 7 dagar från att maten levereras och avser ett oöppnat paket som förvarats i högst + 6° C.

Bra att ha hemma
En krydda går inte att ta bort, så därför lagar vi mat som ska passa alla, stora som små. Vi rekommenderar att ni saltar och pepprar efter eget tycke. Eftersom varje portion innehåller en färdiglagad rätt som skall värmas, ingår inte tillbehör som t.ex. kalla såser, rödbetor, sallad eller ketchup. Så tänk på att ha dina favorittillbehör hemma!

LEVERANSINFORMATION

För närvarande erbjuder vi leverans inom Stockholm. Ange ditt postnummer vid beställning, för att se om vi kör i ditt område.

Leveransdagar är söndagar kl 15-22. Önskar du leverans till ditt företag/arbetsplats på måndagar kl 8-16, så maila oss på info@klaramaten.se. Sista beställningsdag är  söndag kl. 23.59  för leverans 7 dagar senare på söndag kl. 15.00-22.00 & 8 dagar senare om du önskar leverans måndagar kl 08.00-16.00.

Vid omständigheter vi ej kan råda över såsom väder, trafik eller liknande kan leverans försenas eller utebli. Vid utebliven leverans ersätter vi dig.

Leveransen sker till den adress som kunden uppgivit vid registrering. Är du inte hemma vid tidpunkten för leverans kommer vi kontakta dig via sms och därefter placeras maten utanför dörren. Vi har tyvärr inte möjlighet att ersätta stulen eller skadad middagskasse om detta sker efter leverans. Har du uppgett felaktiga uppgifter, där exempelvis leveransadress eller portkod ej stämmer kommer ingen kreditering genomföras.

PRODUKTGARANTI

Om en vara i matkassen skulle ha trasig förpackning eller annars vara bristfällig så kan du reklamera varan/varorna och få ersättning. Kontakta oss så hjälper vi dig: info@KlaraMaten.se eller 08-15 62 62

Våra Matkassar – vilken storlek passar dig?

Mini

4 portioner, med 1 st av varje måltid. 4 olika rätter.

4 portioner
1 personer
Pris: 299 kr

Small

8 portioner, med 2 st av varje måltid. 4 olika rätter.

8 portioner
2 personer
Pris: 549 kr

Familj

8 portioner, med 4 st av varje måltid. 2 olika rätter.

8 portioner
4 personer
Pris: 549 kr

Medium

12 portioner, med 3 st av varje måltid. 4 olika rätter.

12 portioner
3 personer
Pris: 779 kr

Large

16 portioner, med 4 st av varje måltid. 4 olika rätter.

16 portioner
4 personer
Pris: 989 kr